ΚΟΛΧΙΚΟ TV

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-1


Δε τα κατάφερε ο Κεραυνός Κολχικού και ήρθε ισοπαλία με τον Αστέρα Αμπελοκήπων. Αυτή η απώλεια μας στέρησε και τη δεύτερη θέση και τώρα ο Κεραυνός βρίσκετε στην τέταρτη με 20 βαθμούς. Θετική εντύπωση δημιούργησε το γεγονός οτι στο ημίχρονο η Ακαδημία του Κεραυνού έπαιξε ποδόσφαιρο και βγήκε φωτογραφίες. Στη βαθμολογία :
Φλόγα Ανάληψης 23
Ορφέας Σουρωτής 21
Σμυρναϊκός Βαθυλάκου 21
Κεραυνός Κολχικού 20
Ιωνικός 19
Εθνικός Μαλγάρων 19
Τρίτων Βόλβης 17
Ολυμπιακός Τερψιθέας 16
Επόμενη αγωνιστική ο Κεραυνός αγωνίζεται στην Κερασιά με την τοπική Νίκη.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΧΙΚΟ


Δυστηχώς δε προλάβαμε να γράψουμε κάποιο άλλο νέο και επιβεβαιώθηκε η προηγούμενη δημοσιεύση, με τη μόνη διαφορά οτι το τροχαίο συνέβει 2 χλμ έξω απο το χωριό αλλά με τις συνθήκες να είναι ίδιες.... Αντικανονική προσπέραση σε διπλη γραμμή και μετωπική συγκρουση δυο αυτοκινήτων με αποτέλεσμα τρεις θανάτους και ένα τραυματισμένο παιδί....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΧΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΛΑΓΥΝΑ !!!! ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ 'Η ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ???? ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ !!!! ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ !!!!!

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Λειτούργησαν τα Φανάρια στο Γυμνάσιο


Μέσα απο το blog είχαμε κάνει μια αναφορά για τα φανάρια στο Γυμνάσιο του Κολχικού. Τα φανάρια τεθηκαν σε λειτουργία και ασφαλώς βοηθάνε στην ασφάλεια των μαθητών. Το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο είναι 40 χλμ. ΠΡΟΣΟΧΗ .


Υ.Γ. Υπάρχουν κάποιοι και ειδικά με φορτηγά βαρέου τύπου που στο συγκεκριμένο σημείο κάνουν προσπέραση σε διπλη γραμμή και σε δρόμο χωρίς πολύ καλή ορατότητα.

ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΜΕ 1-6


ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΟΧΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΕΞΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ. Ο Κεραυνός Κολχικού ετριξε τα δόντια του μετά την ήττα εντός απο τον Ιωνικό και στη δεύτερη θέση ατενίζει με αισιοδοξία το μελλον. Επόμενη αγωνιστική με τον Αστέρα Αμπελοκήπων στο Κολχικό , ένα παιχνίδι με ιστορική σημασία γιατί με τον Αστέρα είχαμε αναμετρηθεί στο πρωτάθλήμα της Γ' Εθνικής την περίοδο 1993-1994 , 15η αγωνιστική στο Κολχικό και είχε επικρατήσει ο Κεραυνός με 1-0 , επίσης με τον Αστέρα Αμπελοκήπων είχαμε εναμετρηθεί και στο κύπελλο Ελλάδος εκείνης της περιόδου με διπλους αγώνες στους οποίους ο Κεραυνός αποκλείστικε. Για την Ιστορία , ο Αστέρας τότε επαιξε με την ΑΕΚ και αποκλείστικε η οποια έφτασε μέχρι το τελικό και έχασε απο τον Παναθηναϊκο.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ 1-1


Για το πρωταθλημα της κατηγορίας παίδων στο 2ο όμιλο είχαμε τα εξης αποτελέσματα :

Εθνικός Σοχού - Βρασίδας Βρασνών 3-3
Ελλήσποντος Κριθιάς - Δήμος Απολλωνίας 1-6
ΑΠΕ Λαγκαδά - Ελλήσποντος Μαδήτου
Κεραυνός Κολχικού - Μακεδονικός Λητής 1-1 (2-4 πεν)

Σήμερα στις 15 : 00 αγωνίζεται η ομάδα του Κεραυνού στο Κολχικό με αντίπαλλο τον Ιωνικό.